Chris MALSCHAERT – VYNCKE
Elsene, België, 1948

Gepassioneerd door communicatie en kunst; is zij reeds op jeugdige leeftijd betoverd door de schoonheid van de dingen; zij onderscheidt zich door haar originaliteit; haar verbeeldingskracht en haar zoeken naar perfectie; volgt cursus aan de Academie van Elsene en geeft uiting aan haar emoties door de fotografie, door het verwezenlijken van decors voor winkeletalages, door het creëren van tuinen en heden ten dage als kunstschilderes.

Wordt gezel van de Europese Kunstverdienste - België in 2004. Haar talrijke tentoonstellingen, zowel collectief als individueel, bezorgen haar een grote achting en haar activiteit binnen de Europese Kunstverdienste – België bezorgt haar talrijke onderscheidingen :
Gouden medaille in 2005 – 2006 – 2007; de trofee voor de Erkenning van de Hoge Kunstkwalificatie in 2008; alsmede de gouden medaille van West-Vlaanderen in 2005. In 2010 doet zij zich opmerken tijdens de tentoonstelling Loire – Atlantique, georganiseerd door de Europese Kunstverdienste – Frankrijk in Mesquer en ontvangt de eerste prijs, de gouden medaille.